WieWatWaarom

September 2012. In opperbeste vakantiestemming trekken my significant other en mezelf richting de Zuiderse Italiaanse zon. Een minireisje voor ons twee. Om te herbronnen en om elkaar nog beter te leren kennen. Leuk gezelschap, lekker eten en een uitstekende sfeer staan centraal tijdens deze trip. We genieten met volle teugen en ja…  dankzij al dat leuks vergeet ik mijn pil een keertje tijdig in te nemen en het ondenkbare geschied …
Wanneer we enkele weken later op een door mij georganiseerde verrassingstrip vertrekken richting Polen merk ik al snel dat er iets aan de hand is. Mijn handen en voeten zwellen onverklaarbaar hard op tijdens de vlucht, ik heb de hele tijd honger en dorst en ik ben onverklaarbaar uitgeput. In het begin lach ik alle symptomen weg, maar beetje bij beetje begint het toch écht wel te knagen … zou het kunnen dat ik zwanger ben? Ik snijd het onderwerp al lachend eens aan en we besluiten om er toch maar vanuit te gaan dat er niets aan de hand is. Al nestelt het idee zich wel heel erg snel in mijn hoofd.

Terug thuis kan ik de spanning alvast niet meer aan en besluit ik dat het toch tijd is voor een testje of drie – vier. En ja hoor. Ik zie wel degelijk een streep. Manlief lacht het allemaal wat weg en ziet de streep niet, maar test twee laat er geen twijfel over bestaan. De digitale test weet zelf te vertellen dat we op dat moment amper 4-6 weken ver zijn. Terwijl vertwijfeling al snel plaats ruimt voor vreugde en de traantjes niet enkel van verstomming stromen, maar ook van blijdschap begint het ons te dagen. We worden ouders!  Op 11 juni 2013 wordt onze prachtige dochter Loes geboren en is het liefde op het eerste gezicht.

Vandaag is loes exact 15 maanden jong en tellen we ongeduldig af naar de geboorte van haar kleine zusje. Deze staat gepland voor begin januari 2014. Mini 1 en Mini 2 zullen dan ongeveer 19 maanden schelen. Ideaal in mijn ogen. Een perfecte leeftijd om de zusjes een geweldige band te laten opbouwen waar nooit iemand tussenin kan komen te staan. Laat ze samen maar een sterk front vormen. En hoe dat zich zal uiten, tjah, dat zien we dan wel weer.

Plaats een reactie